Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons

Om mig

Majja heter jag, med två J ja precis, det är inte felstavat utan det var så mina föräldrar ville ha det. Tänker man efter är det väl logiskt, en kort vokal följs av två konsonanter och jag heter ju Ma(h)jja inte Ma(aaa)ja.

Tänker efter är något jag gör ofta och jag ser fram emot att få dela de tankarna med er här på bloggen. Mer som kommer dyka upp är säkerligen programupplägg och träningsvideos, funderingar kring intentioner men framförallt en massa vardagsbetraktelser – därav namnet!

Yoga är en central del i min tillvaro. Jag lockades in av de fysiska och helst utmanade positionerna men har successivt insett att yogan smyger sig utanför mattan och blir en del av hela ens tillvaro, vare sig man vill det eller inte tror jag! Jag är jätteglad att det blivit så, och jobbar nu som lycklig egen företagare och håller yoga klasser med världens bästa deltagare (ev. partisk) dagligen. Jag håller även pilates, dansklasser och är instruktör i Örebros projekt mot tonårstjejer “Bara Dansa”. När jag hinner tar jag emot patienter, jag har en utbildning som leg. sjukgymnast, vilken har stått åt sidan till förmån för yogan. Jag är väldigt glad och tacksam över möjligheten att resa med Springtime Travels ett par gånger per år som instruktör och ordnar också egna träningsevent och helger på hemmaplan tillsammans med en kollega. Så mycket rörelse och träning blir det, vilket såklart vägs upp av stillhet och vila t.ex. med seriemaraton av Mad Men, Modern Family eller Ally McBeal emellanåt.

Jag är 27 år gammal och bosatt centralt i gnällbältet. Trots dialekten är inte gnäll något som brukar känneteckna mig utan snarare skulle jag vilja beskriva mig som en varm person som har fötts med en överdos positiv energi. Jag bor tillsammans med världens bästa (ev. partisk här också) sambo i ett stort hus vid en skogskant, med ca 20 m till elljusspår vilket nyttjas året om. Det händer också att jag spelar piano, läser en bok eller pysslar. That’s about it, for now. Vi hörs i bloggen!

E-post: majjalundh@gmail.com