Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

VI SLÄPPER EN BOK!

Det känns fantastiskt att få berätta att jag och Vevve Jäderlund släpper en bok i vinter. Jag är helt säker på att många kommer ha användning av boken, den har temat yoga och vardagsstress. Jag menar – känner du någon som är stressad? Jag säger som Vevve; Satsa på ett hårt paket i julklapp. (och ja – man får ge sig själv julklappar)

Vår förhoppning är att sprida lättillgänglig om något komplext och ömsom besvärlig/ömsom fantastiskt = kroppen och dess reaktioner på stress. Tillsammans med praktiska program och verktyg från Yogans värld för att möta stress på ett mer funktionellt sätt. Hur bra?!

Jag är så innerligt glad att få skapa den här boken tillsammans med Vevve, kan hända en ännu mer boknörd och kunskapstörstande än jag (och då anser jag mig vara detta av rang), vilket gör att boken har ett gediget innehåll förankrad i den kunskap vi samlat på oss genom högskole- universitets och yogastudier, praktiskt arbete med patienter, klienter, yogadeltagare och personliga erfarenheter.

Jag är också så innerligt glad att fantastiska Malin Wittig vill stå bakom kameran, för det gör det så lätt att vara framför den. Och bokförlaget Semic för att de tror på idén, vill publicera boken och stöttar oss i skrivar processen.

Vi tänker dela processen, hoppas du är nyfiken och vill följa den 🙂 Och vad tror du, är det en bok som kan komma till användning? <3

Med värme,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.