Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Inspelningsdag på Yogobe

Hade förmånen och äran att få agera “kropp” åt Vevve Jäderlund igår under ineplsningsdag från 9-17 med Yogobe. 5 hela program och en drös teknikvideos blev filmat. Det var som att få göra ett mini yoga-maraton. Vilken lyx!

Jag älskar verkligen Vevves flöden. De är smarta, roliga, sköna och ofta (om man vill och väljer att jobba så) riktigt riktigt fysiskt utmanande. De bjuder också in till att utforska den egna kroppen, eftersom flödena upprepas kan man välja att hitta egna nyanser i utförandet vilket också ger mervärde tycker jag.

Så jag åkte hem lite lätt yoga hög och lycklig från Stockholm igår. Och kan idag inte sticka under stol med att träningsvärken smyger fram… precis överallt. Och stegrar för varje timme, haha!

Under vilan på en av passen tänkte jag “vilken tur att detta snart kommer finnas på yogobe för jag vill göra dem här passen IGEN och IGEN och IGEN.” På riktigt. För att det var sekvenser jag älskade och vill få uppleva igen, men också för att det var positioner som kände – oh! Den vill jag ha revanch på.

Hoppas du ser fram emot att testa programmen när de dyker upp på Yogobe. Dessa klasser är en “Happy Hour” serie men vet också att Vevve spelat in nybörjarprogram. Hur bra?!

med kärlek

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.