Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Trauma och Yoga utbildning med Josefin Wikström

I helgen har jag gjort modul 1 i Josefin Wikströms Yoga och Trauma utbildning. Jag har redan lärt mig massor, fått en enorm respekt och ödmjukhet inför vad trauma innebär och ser hoppfullt på vad forskningen visar att yoga kan komplettera terapi och mediciner med.

Den här utbildningen innebär inte att man kan behandla trauma med yoga, däremot känner jag redan att jag får mer redskap till att möta det som dyker upp på “vanliga” yogaklasser. Ångest, oro, depression och framförallt – stressproblematiker.

Vi har pratat mängder om hjärnan, nervsystemet och hur dessa delar påverkas av stress och dessutom extrem stress som inte avklingar, vilket är en del av vad trauma innebär.

Ser verkligen fram emot att lära mig under de kommande 2 modulerna. Och är så imponerad av det arbete Josefin Wikström gjort, känner du till något av hennes arbete? Här hittar du mer om utbildningen, och här hittar du hennes program på yogobe.

med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.