Majja Lund
Yoga World
yogaevent

ParYoga på Yogoteket!

När jag såg eventet “ParYoga på yogoteket” dyka upp på facebook var jag snabb att smsa min man om han var sugen. “Jag fixar barnvakt och vi kanske kan äta ute efteråt” tror jag att jag la till som lockning eftersom han, till skillnad från mig, inte är galen i yoga. “Ja, låter kul” svarade han och jag var snabb som blixten att anmäla oss innan han skulle hinna ändra sig, haha.

Och det var verkligen fint att få hänga med honom en eftermiddag. Med småbarn och pusslande mellan hans arbetstider dagtid och mina kvällstid, är det ibland svårt att hinna säga en hel mening till varandra vissa dagar. Detta var välbehövligt.

Evelina och Karin guidade först i långsamma positioner där man stöttade eller skapade tryck av kropparna mot varann. Yin-style liksom. Fint. Tyst och lugn stämning. Jag kom på SÅ mycket jag ville säga till Jens, men såg det som en övning att faktiskt bara finnas för varann utan att kommunicera verbalt.

Sen acro! Mitt favvo! Det var kul att testa att röra sig i flöde, som från träd, till krigare 2 (hand i hand) och halvmåne med ryggen mot varandra (testa, svååååårt!!) Och några enklare inversioner – Detta hade jag velat ha mera mera mera av, tror jag skulle jag kunna leka en evighet med just detta. Och det väckte inspirationen och vi fortsatte hemma igår och fick faktiskt till en Washing Machine för första gången, woop woop!

Yogoteket är en liten, supermysig yogastudio i Örebro och Evelina som håller i nyckeln (men som delar lokalen med fler duktiga lärare, såsom Karin, och erbjuder ett fylligt schema med olika typer av klasser) känns så genuin och varm både i sitt välkomnande och instruerande. En trevlig ny bekantskap som jag hoppas se mer av!

med kärlek,
Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.