Majja Lund
Yoga World
Resoryogaevent

Nytt år, uppstarter, kommande workshop, yoga live med mig och träningsresor!

På tok för länge sedan jag uppdaterade här. Men här, säkert precis som hos er, har året rullat igång och i och med det olika typer av uppstarter som behöver fokus och energi.

Här har vårterminen rullat igång och i vår håller jag 6 PT grupper i Yoga, en öppen klass och utöver det är jag föräldraledig på halvtid. När Mira har sina 3 timmar förskola och Love sover (ibland en hel timme) på förmiddagen kastar jag mig över böcker och dator och skriver på Vevves och min kommande workshop RELEASE AND RESTORE.

Det är SÅ spännande att samla materialet till den och jag är helt säker på att den kommer bli fantastisk. Både att delta i för egen skull, vi kommer varva praktik och teori vilket kommer ge lite känslan av att vara på ett fyra dagars retreat tror jag. (Och vi funderar på att göra den i retreat-format någon gång framöver, sugen?) Deltagarna kommer vara återhämtade och påfyllda efter denna helg, garanterat. De kommer också ta med sig massor av redskap att kunna dela med yogadeltagare, klienter eller sin omgivning på annat vis. Metoder som är användbara för alla som behöver slappna av och ladda upp batterierna emellanåt, det vill säga ALLA, eller hur?!

Så förutom den timmen vid datorn och arbete på förmiddagen försöker jag vara så ledig ihop med barnen som möjligt. Har skalat ur mailen, facebook, instagram och andra sociala medier ur telefonen. För en av de saker jag önskar mig av 2020 är att minska skärmtid och öka närvaron i övriga tiden.

Och vill du vara 100% närvarande ihop med mig och yoga live så kan vi ses på lördag, under THE CAMP i Stockholm?! Någon som ska dit? Jag är galet pepp, både på eventet och Arena Run som jag ska passa på att springa.

En annan chans att yoga live med mig en hel vecka är på Algarve kusten veckan efter påsk. Då blir det FULLT ÖS MED BREDD och jag längtar såklart redan. Monte Gordo känns lite som ett andra hem, inte bara för mig utan för hela familjen och många deltagare eftersom många återvänder igen och igen och igen. När man väl testat att semestra på träningsresa tror jag det är svårt att sluta… Ibland tänker jag att det måste vara de absolut trevligaste människorna som åker dit, för deltagarna är absolut underbara men samtidigt – ni vet väl hur glad och trevlig man är på semestern? Gångra det med en massa träningsendorfiner omgiven av underbar miljö och inspirerande instruktörer. Det är klart att vi alla blir extra glada och nöjda och det blir ett fantastiskt utbyte och tillvaro. Vill du hänga på? Med min rabattkod STL53 får du 750 :- rabatt när du bokar en resa till Portugal. (även andra veckor än den jag är där!)

med kärlek,

Majja

fotot högst upp har grymma Björn Lans knäppt.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.