Majja Lund
Yoga World
positioner/asanas

Flygande hundar, bågar och barn!

Jag fortsätter att utforska Milla Floryds manual i Fly Yoga. Det ser sällan så graciöst ut som på bilderna i boken (och never mind KAOSET i vårt träningsrum just nu, haha… man kan undra vad en barnpool gör därinne, eller hur?), men jag gillar att övningarna, även om de ser avancerade ut, är relativt lättillgängliga och instruktionerna så tydliga att jag med lätthet hittar in i dem. Filmer finns på min instagram – MajjaLundh!

Igår utforskade jag de flygande hundarna med barnen lekandes under mig på golvet! Testade också variationer av inversioner och bågar eftersom det känns ljuvligt i ryggen tycker jag. Sjukgymnasthjärnan i mig går igång på det här att röra ryggen när den befinner sig i traktion (trycket lättat mellan kotorna i ländryggen).. det är en intressant känsla och jag får för mig att det gör gott även för min rygg som inte strular, och funderar på hur det skulle kännas om jag hade ont i ryggen? Jag tror det skulle vara en lättnad… någon som testat?

Självklart blir Mira jättenyfiken på gungan och testade även hon diverse positioner. Men allra mest gillar hon att krypa in och ha den som hängmatta.

Har du testat flygande yoga?

med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.