Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Yoga-modell!

Scrollade genom dessa bilder i mobilen och längtade till Monte Gordo, Portugal och Springtime familjen. V 43-44 är vi där igen! Woop woop! (Följ med!)

Dessa bilder är från förra hösten. En tidig morgon när vi drog oss ut på stranden innan morgonpassen börjar 07.30 och fångade soluppgången för en foto-session.

Det var inte riktigt så harmoniskt som det ser ut, för ska man fånga olika positioner i olika vinklar under de korta minuter soluppgången är perfekt att fota i så gäller det att hålla uppe tempot! Men kul var det och vackert blev det. Ödmjuka, mångkunniga och fantastiska fotograf Björn skötte knäppandet av bilder och mina Springtime kompisar och jag var modeller!

När vi var klara med yoga sessionen agerade vi dessutom löparmodeller! Nytt på mitt CV, hehe!

med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.