Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Höst och back to business!

På måndag börjar jag jobba igen efter föräldraledigt sen slutet av februari. I dag skrev jag klart de sista av 70 (!!) pass jag planerat inför höstens kurser. Vi kommer att jobba utifrån chakran som tema och jag ser verkligen fram emot att guida deltagarna under hösten. Grupperna är så gott som fullbokade och det ska bli spännande att dela samma tema men i helt olika klasser såsom yin, core, happy hips, release och power. Det har varit ett nöje att skriva programmen och jag ser verkligen fram emot att se hur de landar i deltagarnas kroppar. Utöver kurserna håller jag även öppna klasser och företagsklasser men de planerar jag inte på samma vis med ett upplägg över hela hösten utan de följer veckovis inspiration. Totalt håller jag 10-12 yogaklasser och 3 dansklasser i veckan.

Som jag nämnt händer också en massa spännande och kul inom yogafronten för min del under hösten; assisterar yogalärarutbildning, ser fram emot 2 veckor i portugal på träningsresor och att presentera klass på yogaboost mariefred. Och mellan arbete ser jag fram emot att hänga med familjen och njuta av varje utvecklingssteg mina små kids tar (vilket iför sig är lite skräckblandad förtjusning för tillfället då Mira kör rejält 2-års trots och kan ta till slänga sig på golvet och skrika av minsta grej, oh my!)

MEN jag funderar också på om det kommer finnas utrymme för lite specialpass och isåfall Hallsberg (och omnejd och alla andra som kan tänka sig att ta sig hit med tåg!) vad vill ni göra? Jag funderar acro/paryoga, barnyoga, barnafro, kanske sittande yoga, inversioner, pranayama/meditation? Helgdagar, en timme eller halvdag/heldag.

Ser fram emot en spännande höst och hoppas ni gör detsamma!

med kärlek

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.