Majja Lund
Yoga World
positioner/asanasVideos och program

5 min Yoga video för fokus och balans – perfekt att ta med in i semestern!

Vi har precis kommit hem från sköna dagar i Värmlandsskogarna och stugan. Jag passade på att göra två korta filmer från morgonpraktiken och här kommer den ena. Det är 5 min flöde med stående balans-positioner. Jag tycker att lite mer utmanade balanspositioner hjälper mig att samla tankarna och fokusera, även när jag kliver av mattan. Är det liknande för dig? Testa det korta programmet och berätta vad du tyckte?Med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.