Majja Lund
Yoga World
positioner/asanas

Jag vill stå på händer!

Först – blir ni nyfikna på bilden ovan så hittar ni artikeln med tips kring acroyoga som jag och lillasyster Malva visa HÄR

Sen – Jag vill stå på händer! Jag gör det, typ dagligen. Men är så sanslöst rädd att lämna väggen (även om jag inte nyttjar den som stöd särskilt ofta) och processen mot att känna mig säker upp och ner går saaaakta.

SÅ snälla, ge mig era bästa tips, youtube tutorials, workshops man kan gå på osv. Hur utvecklar jag mitt handstående?

Jag TROR att jag behöver lära mig att ramla. Men jag tycker inte om att få ont (vem gör det liksom?!) Kanske ironiskt när mitt förra inlägg handlade om blåmärken. Och det har jag inga problem med, att kliva upp på mig själv, känna att det gör ont, avgöra om jag ska stanna eller kliva av.. men att falla från ett handstående, det känns smärtsamt och läskigt!! Så kanske är jag snarare rädd att förlora kontrollen. Men också att få ont. Och tänker jag efter är jag även rädd för att bli sårad utanför mattan (och även där, vem är inte det egentligen!). Och rädd för att såra andra. Kan ni se ett samband? Hehe. Hjälp mig! (framförallt med handståendet, allt det psykologiska får jag väl nästla i själv, eller så blir det lättare när jag lär mig att “falla”?)

med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.