Majja Lund
Yoga World
positioner/asanasVardagsYoga

När yogan lämnar avtryck (i form av blåmärken)

Att yogan gör avtryck är nog ingen hemlighet för den som praktiserat ett tag. Det kan vara nyvunnen självkännedom, kroppskännedom, någon insikt som faller på plats, djupare andetag när man kliver av yogamattan med mera. Men blåmärken, brukar ni få det?


För mig sker det i regel bara när jag leker med armbalanser. Då kan man få dessa blå söta prickar på triceps ett par dagar efteråt. Ser rätt skumt ut, men känns också lite som ett “secret-sign” som andra yogis som också gillar att trampa på sina egna överarmar kan känna igen? 😉Med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.