Majja Lund
Yoga World
Mindful majVardagsYoga

Bortlurad ur närvaron

Vevve talade under en av morgonmeditationerna om att vi kan luras ur närvaron av andra som inte befinner sig där. Som vill planera, reflektera osv. Och att det är bra att komma på när detta händer så att man själv väljer om man vill hänga på, eller stanna kvar i det som är.

Jag kom på mig själv med att vara den som lurar bort. Då jag just nu är föräldraledig hänger jag med två små gurus som ÄR I NUET. Typ hela tiden. Men jag kommer på mig själv med att säga till två-åringen “efter maten ska vi… var gjorde ni på förskolan? .. vad vill du göra sen? … nu har vi bokat resan och vi ska flyga flygplan.. ” osv. Ofta ofta låter jag mina tankar som drar åt olika håll i tiden färga våra samtal. När jag egentligen har ett GULD läge att istället försöka följa kidsen och vara mer i nuet.

Så det blir min utmaning till mig själv. “Projektleda” dem lite mindre och vara mer “indian-mamma”.

med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.