Majja Lund
Yoga World
Mindful majpositioner/asanasVardagsYogaYogavideo

Lördagsgodis till kroppen – Yin yoga video på 25 min!

Äntligen (!!) har jag lyckats uppdatera min youtube kanal – Majja med en ny video. Håll till godo med denna nybörjarvänliga Yin sekvens på 25 min med tema Närvaro.

Lille Love är med på ett hörn och familjens vardagsljud ackompanjerar = vardagsyoga helt enkelt. Hoppas det inte stör dig, utan snarare inspirerar dig till att även låta din praktik finnas med i vardagen.

Blir du sugen på mer guidning av mig hittar du en till yin sekvens på min kanal, det finns även korta yogaflöden på några få minuter och diverse korta träningsvideos. Vill du ha mer inspiration rekommenderar jag verkligen alla Vevves grymma videos. Jag har gjort många av dem, och vissa flera gånger. De är kanonbra.

Så, enjoy ditt kroppsliga lördagsgodis! Med kärlek,

Majja

ps. tycker du mattan jag yogar på är tok-snygg så hittar du den hos Wilma&Louise

6 kommentarer

  1. Åh så skönt! Jag har inte testat yinyoga tidigare. Sjöjungfrun var så bra. Stort tack. 🌸🌸🌸

    1. Vad kul att höra! Ja, visst är den skön! Och gör sig så bra mot en stol tycker jag, men du kan även göra den mot bolster eller ner mot mark/klossar om du vill komma närmare marken. Kallas även rådjuret! Kram!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.