Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

… mera gummiband! 2 snabba övningar för bålstabilitet.

Vem behöver inte ett stabilare bäcken + bål? Det här preggot gör det iallafall!

Ett sätt är att krydda Navasana (båtens position) med ett gummiband. Bål aktiveringen har du redan i grundpositionen (sittande balanserande på rumpan, sträck upp genom ryggen och lyft händer och fötter) slår du dessutom gummibandet om fötterna och lägger till rodd får du fin träning för ryggtavlan och axlarna!

I fyrfota, sätt gummibandet om foten och håll i det med ena handen (eller fäst det i något). Dra höftben och revben mot varann (kort mage) och sträck benet bakom dig UTAN att trilla in i en svank/tappa magstödet. Blanda att jobba dynamiskt och statiskt och njut av hur du stärker bålen och rumpan så småningom börjar glöda 😉

 

ENJOY!

 

med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.