Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

YOGABOOST MARIEFRED

I samarbete med Yogaboost Mariefred

Ruset från YogaGames börjar så sakta stilla sig en aning, men finns ändå kvar som en skön efterdyning och med många minnen och insikter att bevara. En yoga-boost helt enkelt. Och jag är så glad att jag har nästa BOOST att se fram emot!

Den 17 November går YOGABOOST MARIEFRED av stapeln. Vem mer ska dit? Om du inte bokat din biljett än så är det inte för sent. Jag kommer hålla till i “nere” salen eftersom de passen lockade mig enormt. Såhär är planen:

09.00-09.50 Vinyasa yoga flow (Karin Chaikiat Sjödin)
10.00-10.50 Yoga WillPower (Poweryoga) (Anna Lindh)
11.00-11.50 Hatha yoga flow (Erika Kits Gölevik
12.00-12.50 Workshop Handstand
13.00-13.50 Yin Yoga (Maria Moberg)

Därefter kändes det lagom att avrunda för att även hinna hänga lite med familjen på kvällen. Är extra glad att jag får sällskap av 2 fellow-yogis härifrån hallsbergs-krokarna. Kommer bli nice att få diskutera pass och föreläsningar på vägen hem, speciellt då vi inte kommer gå på riktigt samma klasser. Det går pass i 2 salar samtidigt och dessutom finns det massor av föreläsningar att välja på.

Här ser vi två av skaparna, Sophie Djusberg och Anna Swedin. Övriga skapare av eventet är Anci Näslund, Nathalie Nilant och Maria Moberg. Jag känner Anci sedan tidigare, då hon är en kär Springtime kollega till mig och en fantastisk yogalärare.

Hoppas vi ses i Mariefred!

Med kärlek,

Majja

 

Bilderna har jag fått låna av Sophie Djusberg.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.