Majja Lund
Yoga World
gravidyogaOkategoriseradeVardagsYoga

Varför jag tycker att SAVASANA är extra viktigt för gravida

Den här graviditeten prioriterar jag savasana i slutet av mina egna pass hemmavid. Även om det bara är några få andetag så övar jag på att fullständigt slappna av i kroppen.

Jag minns att just avslappningen kändes som en av de viktigaste delarna under Miras förlossning. Förmågan att kunna krysta och trycka på i kombination med att växelvis slappna av tror jag gjorde förlossningen relativt skonsam och snabb.

Att kroppen dessutom bär på extra tyngd, genomgår en massa förändring och bygger liv gör såklart att den mår bra av vila och avslappning, vilket såklart också ALLA kroppar gör. Men som sagt, jag varvar också min praktik av aktivering och avslappning just nu med stundande förlossning i åtanke.

Vad har du upplevt är extra bra med yogan för gravidkroppen?

 

med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.