Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Yogaläger; Mind-Body Camp 17-19e Augusti

I augusti bjuder vi in till sommarens andra läger ute i natursköna Harge (Askersund). Det här är första gången vi håller ett läger med “Mjukare” tema; Mind-Body. Det är roligt att se att det redan är många anmälda och intresserade! Jag har hållit många “svettiga” träningsläger och det finns en charm i att svettas och slita tillsammans men helgen i Augusti är något jag verkligen ser fram emot att uppleva tillsammans med deltagarna. Att få se hur gruppen knyter samman genom de här ömsom svettiga men också stillsamma, inkännande och kanske mer eftertänksamma aktiviteterna… Jag tror att det blir en riktig energiuppladdning som kommer räcka långt in i hösten.

Det kommer bli olika former av yoga, både vinjasa, yin och acro. Dessutom andningsworkshop (pranayama) och inslag av pilates i en mer corebaserad yogaklass. Det skall också bli kul att plocka fram Tai Chi som jag inte praktiserat på länge, men som jag kärade ner mig i när jag studerade med sjukgymnaststudenter i Hong Kong för ganska många år sedan. Fantastiskt bra koncentrations/närvaro träning, och vem behöver inte öva på det?

Längtar också jättemycket efter att få träna för fantastiska Frida, som instruerar med SÅ mycket hjärta och som dansar Afro som ingen annan. Hon inspirerar verkligen till att hitta IN i sin kropp och jag längtar efter att få svettas i Soma-moves samt att prova Free-power som är nytt för mig.

‘Dessutom kommer världens bästa Maria ut detta läger. Vi har tidigare hållit lägren tillsammans och Maria är en grym instruktör och en underbar person. Passet hon ska leverera denna helg heter B.A.L.A.N.S och jag ser verkligen fram emot att se vad hon har hittat på.

Utöver alla magiska pass; Att få hänga utomhus, i vackra Harge, omringad av både skog och vatten. Äta god mat och umgås med trevliga deltagare. Det kommer bli en strålande helg, det är jag säker på.

Då vi bokar enkla stugor via campingen är det nu sista veckan att boka lägret MED sovplats, därefter går det fint att boka halv/heldagar. Om du skulle vara intresserad av en plats, eller ha några frågor, maila mig på majjalundh@gmail.com

Såhär ser schemat ut 🙂

Schema MIND-BODY CAMP 17-19/8

Fred

samling 15.00 Hej och välkomna, hitta sina stugor.

16.00 Freepower med Frida

17.00 Yoga 2 och 2 med Majja

18.30 Middag

20.00 Lära känna varandra lek/mingel

Lörd

07.30 Morgon Yoga med Frida

08.15 Frukost

09.00 Mental träning och Intentioner föreläsning (till morgonkaffet) med Majja. ”Intentioner kan hjälpa oss att sätta riktning åt oss själva, oavsett åt vilket håll vi vill röra oss träningsmässigt, karriärsmässigt eller kanske i vardagslivet. Genom mental träning kan vi öva oss i styra våra tankar, och med det, kanske hela vår tillvaro? ”

10.30 Pilates/YogaCore med Majja

11.30 Balans med Maria

12.30 LUNCH

14.15 Andningstekniker workshop med Majja

15.00 Soma Moves med Frida

16.30 Dans Party med Majja och Frida

Dusch osv… 🙂

18.30 MIDDAG

20.00 Yin yoga och avslappning, massage 2 och 2

Sön

07.30 Morgon Yoga med Majja

08.15 frukost

09.30 Tai Chi  med Majja

10.45 Afrodans med Frida

Städa ut stugorna, dusch, avslutande lunch kl 12.00

 

med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.