Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Fot-kärlek

2 snabba tips för att ge fötterna lite kärlek.

Som i bilden ovan, använd en tennisboll/golfboll/liknande och rulla runt under foten. Bestäm trycket efter behag/behov. Ofta finns det ömma delar som mår bra av att bearbetas. En intressant grej är hur det här påverkar bindväven och rörligheten hela vägen upp genom baksidan av kroppen. Du kan testa att fälla dig fram mot golvet i stående, med raka ben och se hur långt du kommer. Rulla sen runt bollen under fötterna en stund och testa att fälla dig fram igen. Vad händer?

Och massage. Japp, det är skönt att göra på sig själv också, promise. Lite klurigare att bekvämt hålla sin fot dock, jag rekommenderar det i kombination med en höftöppnare (fast, haha, hur ska man annars få tag på sin fot? Daah!) typ dubbelduva – ish som här nedan, eller sittande på en stol med benet i en “duva-form”.

 

med kärlek,

Majja

Annons
Annons

Populärt från Yogaworld.se

2 kommentarer

Lämna en kommentar