Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Att hålla fast vid ett vinnande koncept eller förändra?

Berättade i ett tidigare inlägg, om kommande träningsläger jag håller i sommar. Nämnde också att jag klurade extra länge på schemat. Det är ju så när man genomför något, oavsett vad det är, att man lär sig saker och ting. Man förändras också som människa. Så jag tror aldrig det går att upprepa riktigt likadant igen. Även om man tycker att det var perfekt upplägg och kanonbra genomfört. För förändring sker konstant. Som myten om Dansarens position, Natarajasana, att Shiva kan dansa orädd eftersom han inte skyr förändring. Så han kan dansa sig igenom den. På ett ben. I en ring av eld.

Även om man tycker sig ha hittat ett vinnande koncept, även om man tycker att något i vardagen går som smort eller man har hittat ett yogaflöde som man vill fortsätta med livet ut så är det omöjligt. Det är härligt att uppleva tidigare nämnda saker, men omöjligt att konservera. Jag tror på att försöka uppmärksamma och möta förändringarna som sker, att dansa igenom dem, eller snarare dansa MED dem. Hur gör du?

 

med kärlek,

Majja

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.