Majja Lund
Yoga World
Resor

Träningsläger i sommar

Det här inlägget är nog reklam?  Jag tror att man ska uttrycka sig om det klart och tydligt när ett blogginlägg är reklam-inriktat. Så det här är reklam, i samarbete med mig själv och något jag rekommenderar genuint (annars skulle jag såklart inte anordna det 😛 )

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg är ju resor och inbokade upplevelser lite som kinderägg. Till exempel en träningsresa; det innebär något att LÄNGTA TILL. Kanske till och med ökar det träningsmotivationen för det är något att träna inför. Det innebär upplevelsen väl på plats. Att njuta av allt STUNDEN erbjuder. Och sedan innebär det MINNEN. Nya upplevelser, erfarenheter, bekantskaper osv. Jag uppskattar verkligen att ha sådant inplanerat i min kommande agenda. Och i sommar har jag det vid två tillfällen och DU kan vara med! Det finns fortfarande gott om plats till våra 2 kommande träningsläger med olika inriktning. Tillsammans med grymma kollegor håller jag ett fullspäckat schema från fredag eftermiddag till söndag lunch under två helger i sommar utomhus i natursköna Harge. Du kan läsa mer om dem här:

 

KICK ASS CAMP

En riktig urladdning och uppladdning mitt i sommaren, som en kamratlig spark i baken helt enkelt! Välkomna att njuta av vacker utomhusmiljö, med närhet till strand, skog och bad. Med god mat och boende i enkla men mysiga stugor fyller vi dagarna med alltifrån skön yoga till tuffare styrketränings pass (dessutom dans, core, löpning, siming och mkt mer!) alltid med rörelseglädjen i fokus. Plats: HARGE bad och camping, Askersund. Investering: 2495:- Vad ingår: Boende i enkla fyrmannastugor, helpension, 12 varierade träningspass, workshops, nya kompisar och minnen för livet. Anmälan till majjalundh@gmail.com

MIND-BODY CAMP

Välkomna att njuta av vacker utomhusmiljö, med närhet till strand, skog och bad. Med god mat och boende i enkla men mysiga stugor fyller vi dagarna med alltifrån skön yoga, dans, Tai Chi, Pilates, Soma moves med mera, allt med mindfullness och rörelseglädje i fokus. Plats: HARGE bad och camping, Askersund. Investering: 2495:- Vad ingår: Boende i enkla fyrmannastugor, helpension, 12 varierade träningspass, workshops, nya kompisar och minnen för livet. Anmälan till majjalundh@gmail.com

Schemat är så gott som spikat och kommer förhoppningsvis släppas under veckan. Men som jag också nämnde i mitt förra inlägg har jag liksom inte haft bråttom in i sommar-planerna så därför går jag fortfarande och grunnar lite på detaljer. Vill ju att det ska bli så bra som möjligt det här. Och med tidigare (fantastiska) erfarenheter av läger i ungefär samma upplägg så är jag säker på att det blir hur bra som helst även i sommar. Efter varje läger/event jag hållt har jag varit så lyrisk att jag undrat om det kan bli mycket bättre, men på något vis blir det liksom det. 🙂

 

med kärlek,

Majja

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.