Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Annons
Annons
ResorVardagsYoga

Home sweet home

Jag gillar verkligen vardag och rutiner, men jag hade inte gjort det om jag inte hade avbrott i dem. Nu befinner jag mig på hemmaplan i Hallsberg igen efter två ljuvliga veckor i Monte Gordo, Portugal på training camp. Som sagt, jag trivs verkligen med de vardags-avbrott dessa resor, oftast 2 ggr per år, innebär. Dels för att jag gillar att ha något att längta till. Inte så att jag flyr vardagen i min längtan framåt utan det ger mig snarare mersmak av vardagen. Jag vet liksom att jag inte får ha min vardag hela tiden så jag tar den inte för given utan njuter av den.

Sen har jag SÅ kul på plats. Alltså, upplägget av aktiviteter, platsen, kollegorna och resenärerna. Det är bara så bra. Så bra. Människor som är på semester och dessutom tränar hela dagarna; kan stämningen bli något annat än härlig?! Och som yoga/danslärare (iallafall här i Hallsberg) har jag inte kollegor i den vanliga bemärkelsen, så att få ha det några veckor per år under resor är verkligen kul. Bolla tankar, testa andra pass, inspireras och höra lite om hur “träningslandet” ligger i övriga Sverige.

Och sen att blicka tillbaka på en resa. Minnas. Le. Ta till sig nya lärdomar.  Nya bekantskaper. Det är inte dumt det heller. Så jag har landat i Sverige, fylld av inspiration och glädje.

Har inte bråttom att få ut sommarschemat och att komma igång med arbetsrutinen här hemma riktigt än. Njuter av ett slags tomrum som egentligen är långtifrån tomt, utan snarare fyllt av inspiration och kreativitet. Men som behöver utrymme att få landa för att komma till uttryck. Så ger just det lite tid och utrymme just nu, innan sommarplanerna går igång på riktigt. Har ni börjat planera sommaren än?

 

med kärlek,
Majja

 

Annons
Annons

Populärt från Yogaworld.se

1 kommentar

Lämna en kommentar