Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Okategoriserade

Offline-ish

-ish för att jag inte kommer vara offline sociala medier helt och hållet, men troligtvis offline från bloggen de närmsta två veckorna. På lördag flyger jag och Mira med Springtime till  Portugal, Monte Gordo för att guida yoga, föreläsa, träna, inspireras av kollegor, njuta av solen och hänga med härliga  resenärer. Om ni tycker att det låter nice kan ni den första helgen i maj vara med hemifrån Sverige då jag rapporterar från Portugal över YogaWorlds instagram-konto 🙂 Ni kan också följa hela resan via min instagram (majjalundh) vilket antagligen blir så långt som mitt online-användande kommer sträcka sig. Uppkopplingen på hotellet brukar vara sisådär och jag brukar passa på att se det som en anledning att vara mer offline, hehe. Hur gör du för att hitta såna perioder/stunder?

Samma helg som vi svävar ut ifrån Arlanda går ju Yoga Games av stapeln i Göteborg!! Vem ska dit och vad ska ni gå på? (och lyllos er!!) Jag var helt lyrisk efter Yoga Games helgen i Stockholm och är övertygad om att den kommande helgen blir minst lika bra!

 

med kärlek,

Majja

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons