Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

TUNG vecka

Okej, eländet smygstartade under helgen men mjölkstockning from hell. Började i frossa och fortsatte i 39,6 (!!) graders feber under natten trots Ipren. Värk i varenda del av kroppen. Märkte knappt av bröstet, som var grundorsaken, relativt till allt annat. Och huden. Min atopiska hud reagerar på all typ av stress och definitivt denna. Ville krya ur skinnet.

Fick ställa in söndagens klasser (första sjukanmälan på typ 2 år!) för kunde knappt stå på benen.

Måndagen stod jag på benen. Vingligt. Och tog mig igenom en tung dag som jag känner behöver ett inlägg i sig att berätta om, eftersom det innebar att det svåra beslut som vi fattade för en tid sedan skulle genomföras.

Samma dag började Mira, ett år, snora och snuva, vilket urartat till en brak förkylning som gör att hon vrider och vänder sig nätterna igenom, är ledsen och vill sova nära nära. Vilket är ok, hon har både sovit på min mage och på min rygg dessa nätter. Men hon SNARKAR så in i bängen. Jag försöker sova med öronproppar.

Och min kropp, fortfarande inte återställd. Besvärlig både här och där. Men tillräckligt ok för arbete. Kanske fler egna företagare än jag som låter den gränsen vara ganska långt borta. Sjukskrivningsgränsen..

Så jag varvar att beklaga mig, ta djupa andetag och att skratta åt eländet.

… men det är ju bara onsdag. Fortfarande gott om tid för veckan att vända, eller hur?! 😉

 

med kärlek,

Majja

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.