Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Yoga means union.

Det var inte bara klasserna som var grymt kul på YogaGames, det var också att se andra människor. Att påminnas om att Yoga betyder union och att få njuta av att se så många människor gå runt med leenden på läpparna i ett “yoga-high” tillstånd , haha. Jag åkte dit ensam men kände mig inte ensam en sekund på plats. Träffade kompisar från Gerdahallen (där jag var instruktör under studie-tiden), från Springtime resor och även delar av vårt grymma blogg-crew här på Yoga World! 😀 Gött att få kramas med personer man tycker att man “känner” eftersom man lär känna dem via bloggen. Bra och kanske också viktigt att även sammanstråla ILR.

 

Med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.