Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Träningsvärk av yoga?

SÅ många intryck efter lördagens tre klasser på Yoga Games och jag tror att jag vill ge er ett inlägg kring varje klass så jag kan gå in på lite mer detaljer utan att skriva väääärldens längsta inlägg 😉 stay tuned!

 

Men den första reflektion jag vill lyfta, som faktiskt förvånar mig, är träningsvärken. Alltså, yoga har för mig blivit så mycket att jag nästan glömt bort att det kan vara en träningsform. Till saken hör också att jag håller så många klasser och rör på mig mycket i övrigt så tycker att min kropp har en hög tålighet vad gäller rörelse i stora mängder. Därav förvåningen att lördagens tre klasser har satt markanta spår inte bara mentalt men fysiskt. Har ovana rörelser och nya instruktioner som hjälpte till att skapa mer muskelkontakt att tacka för det tror jag. Och fascineras av hur träningsvärken sitter i flera laget. De vanliga stora musklerna, lår, rumpa och axlar typ. Men också djuuupt inne i höfter och mage. Fler-lagers-träningsvärk liksom. Vilket inte är konstigt eftersom många yoga övningar engagerar både djupa och ytliga muskler. Får du träningsvärk av yoga?

 

Sitter just nu och slappnar av efter ett riktigt svettigt afro-pass som jag hoppas ska ha skakat loss en del av träningsvärken tills i morgon. Sov gott!

 

med kärlek.

Majja

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.