Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Annons
Annons
Okategoriserade

Förkylningshumor

Något började krypa i hals och näsa i går. Hoppades med morgonens PowerFlow 07.00 att det skulle drivas ur kroppen, men tvärtom. Gick hem och somande om efter klassen. Snörvlar utav bara sjutton nu och som alltid när man är sjuk – har den enda önskan om att bli frisk.

 

Tills dess, påtar med lite kommande program och googlar humoristiska bilder kring förkylning.

 

 

Hur kan en förkylning kännas så mycket?! Och hur kan man bli förvånad varje gång?

med kärlek,

Majja

Annons
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar