Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Jul i bilder och tips på juldans

Kort tillbakablick på julen i bilder. Mira har mött tomten för första gången, ätit clementiner och spottat ut tomtegröt. Vi har sjungit julsånger och dansat juldans till youtube (har ni testat den HÄR?!)

När alla är lediga blir det färre möjligheter till egna stunder på mattan, men jag har försökt få till korta meditationer och flöden själv eller med Miri med på mattan. Hur gör du över helgerna, “pausar” du din praktik eller har du kanske till och med möjlighet att praktisera ännu mer då?

 

Bland de starkaste minnena jag tror jag kommer bära med mig från den här första julen ihop med lillan är hur hon plockat ner polkagrisar från julgranen och skrattande sprungit iväg med dem.

 

med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.