BLOGGMENY
YOGA WORLD
Okategoriserade

Att komponera yogaklasser

Tavlan ovan hänger i vårt yoga-space 😀 Värt att påminna sig om och om igen. MEN ibland när jag sätter ihop våra klasser önskar jag att jag gjorde det med lite mer tanke på framtiden. När jag bygger ihop klasserna känns det som att komponera musik. Det sker i flöde, flow och skriver sig nästan självt. Ibland går det lite fort och har det då gått en tid när jag sen plockar fram programmet kan jag ibland undra vad i hela sjutton jag menar med vissa benämningar. Hehe. Testar jag övningarna innan brukar det dock komma naturligt vad det var som var tanken skulle komma sen. Som att liksom spela upp det komponerade stycket med kroppen.

 

Händer det att du freestylar på mattan och inser att kroppen kan “själv-spela”? Rörelserna kommer liksom i ett naturligt flöde av sig självt. Så coolt.

 

med kärlek,

Majja

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons