Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Lifehack för fysträning med bäbis

Som jag nämnde i senaste inlägget, har kommit på 2 life-hacks för mer fysisk aktivitet ihop med bäbisen. Det ena innefattade yoga och det här är mer för ren fys-träning.

Gunga.

Min händiga man snickrade ihop en gungställning åt Mira och hon älskar att gunga. Jag har både snort upp TRX band bredvid och lekt loss i och passar även på att gunga henne i kombination med styrkeövningar. Typ såhär:

 

 

Benböj i varje gungning. Så enkelt, så gött.

Eller låga utfallssteg i kombination med gungning. Jag hopp-byter mellan benen och knuffar med varannan hand i varje gung-sving. Pulshöjande faktiskt 😉

Eller som i headern, att gunga henne från plankposition. Med varannan hand förslagsvis.

Jag undrar om det redan nu, före ett års ålder, sätts en känsla i henne av hur roligt det är att röra på sig när hon ofta är med mig både i styrketräning, löpning och yoga. Jag hoppas det.

 

med kärlek,

Majja

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar