Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Att våga yoga

 

Som jag nämnde i föra inlägget värmer det mitt hjärta när någon väljer att prova yoga för första gången. “You’re in for a treat” brukar jag säga med glimten i ögat. Under Portugal veckorna denna gång provade samtliga i familjen yoga. Ni må tro jag gladde mig 😉

 

Att Miri och L yogar titt som tätt och lite hur som helst är sen gammalt. Man gör som de vuxna gör, eller?

Men även lillasyster Malva hängde på att vara extra instruktör på acro-yoga. Densamme, plus mamma, pappa och familjens andra tonåring debuterade även på yin-yoga. Och gillade det ❤️ Svärföräldrarna, som är yoga-vana, yogade flitigt. Ljuvligt att få ha så mkt familj på mattorna.

Warms my heart, som sagt.

 

med kärlek

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.