Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
VardagsYoga

Hösten hösten hösten

Jag hörde någonstans för länge sedan att hösten är årets sista och vackraste leende. Och jag instämmer. Älskar när världen byter färger, och solskenet får de gula löven att likna guld när de faller från träden eller vilar på marken. Och luften, fascineras varje år över hur krispig och ljuvlig den blir på hösten. Öppnar fönstret under morgon-yogan för att börja dagen med den i mina lungor.

Och försöker vara ute så mycket som möjligt. Är så glad över de många lekparker som finns tillgängliga i natursköna områden häromkring. Och också över att Jens håller på att bygga en gungställning på baksidan, som just nu är perfekt att slå TRX banden över för utomhus-styrketräning. Och kanske allra gladast över att vi bor närmast granne med skogen. Så att vi har trattisar och blåbär (men inte så mycket i år!) alldeles intill. Liksom möjligheten att gå ut och umgås och upptäcka saker i frisk luft och mjuk mossa. Skogstomt FTW!

Hur njuter du av hösten?

 

 

Med kärlek,

Majja

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons