Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Okategoriserade

To many tabs open

Hinner inte blogga som jag vill. Många idéer, lite tid. Som nämnt; bygger studio dvs målar, sätter ljud, ljus, planerar, tar in anmälningar, gör spel-listor, beställer vackra dekorationer… och med väldigt lite egen företagar arbete i sommar hade jag nästan fått för mig att det var ett heltidsjobb att ha två barn.. hehe! Men nu så kommer jag ihåg hur det känns att jobba också. Fantastiskt och fullspäckat. Lucky lucky me som varken är själv i att ta hand om barnen eller bygga studion. Min man är sanslöst bra. Sanslöst.

 

På söndag börjar schemat och då bör det mesta vara klart. Så efter det, mer fritid?! Perhaps.

 

Det märktes i går att hjärnan är lite för fullproppad då vi satt på BVC för åttamånaders kontroll, 24 timmar för tidigt!! Hehe. Borde meditera men är mer sugen att glo på något tramsigt, som gossip girl, när det är lugna stunder. Antar att hjärnan luras så, vill fortsätta spinna på högvarv. Är medveten om det, kom på mig själv igår.. ägnar kvällen efter läggning idag åt en bok istället för Netflix.

 

Med kärlek

majja

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons