Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Semestervecka

KLENT med uppdatering härifrån. Har befunnit mig en vecka i Värmland, med uppkoppling enbart på en liten “spot” vid parkeringen och inte så lockande att stå där och blogga 😛

Men vi har haft ljuvliga dagar med morgonyoga utomhus under gråmulna skyar.

Fjällsvandring, med stor-familj då min mamma och pappa med tonåringar kom upp 2 dagar. Jag sprang hem från fjället, 10 km, perfekt tänkte jag. 7,5 km gick ganska braaaaant nerför och jag hade ont i benen i flera dagar, haha. 

På vägen hem tog vi en dag på Sunne vattenland, 6åringen är helt galen i att bada. Superfint ställe, rutschbanorna killar fortfarande i magen även när man blivit “stor”. Jag vågade långt ifrån alla 😛

Väl hemma ägnar jag just nu mkt tid åt två saker. Planering inför kommande camp om 2 veckor. Det kommer bli sjukt kul och det finns platser kvar så hojta till om du är intresserad 😀

 

Och skriva yoga-uppsats. Mira hjälper till. Hon är en riktig bokslukare. Hehe.

 

med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.