Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Majja Lund
Yoga World
Okategoriserade

Semestervecka

KLENT med uppdatering härifrån. Har befunnit mig en vecka i Värmland, med uppkoppling enbart på en liten “spot” vid parkeringen och inte så lockande att stå där och blogga 😛

Men vi har haft ljuvliga dagar med morgonyoga utomhus under gråmulna skyar.

Fjällsvandring, med stor-familj då min mamma och pappa med tonåringar kom upp 2 dagar. Jag sprang hem från fjället, 10 km, perfekt tänkte jag. 7,5 km gick ganska braaaaant nerför och jag hade ont i benen i flera dagar, haha. 

På vägen hem tog vi en dag på Sunne vattenland, 6åringen är helt galen i att bada. Superfint ställe, rutschbanorna killar fortfarande i magen även när man blivit “stor”. Jag vågade långt ifrån alla 😛

Väl hemma ägnar jag just nu mkt tid åt två saker. Planering inför kommande camp om 2 veckor. Det kommer bli sjukt kul och det finns platser kvar så hojta till om du är intresserad 😀

 

Och skriva yoga-uppsats. Mira hjälper till. Hon är en riktig bokslukare. Hehe.

 

med kärlek,

Majja

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar