BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Okategoriserade

Bröllop i Karlshamn och träningsvärk i låren

  • En helg i kärlekens tecken när en av mina bästa vänner gifte sig! ❤️❤️❤️

Dagen inleddes med yoga och då endast 4 tappra morgonpigga anslöt passade vi på att leka med lite acro. Då jag agerade “botten” och flög alla (visserligen fortfarande bara 4) på mina ben har jag en galen träningsvärk i framsida lår och inser att det är dags att börja ge den här kroppen lite daglig styrketräning. Jag har fascinerats över vad den klarar efter graviditeten men nu märker jag att det finns mycket styrke-jobb kvar som behöver göras. Och ungefär som Satu sagt under utbildningen; “jag yogar inte för träning. Jag yogar för praktiseringen, tränar gör jag på annat håll. ” Samma här, så kettlebells och trx band, I’m on to you! 😉

Det här snygga gänget har jag hängt med!

 

Med kärlek

majja

Annons

Populärt från Yogaworld.se

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons