Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Okategoriserade

Känd från tv

Sätter titeln på inlägget med väldigt mycket *blink blink 😉 men jag och lilla Miren Babiren syntes faktiskt i rutan för någon vecka sedan när vi var och hälsade på min moster Lotta på allsången på Liseberg. 6-åringen var uppspelt över tanken att få sjunga med i “vi ska bada naknaaaa” men valde i sista stund att åka karuseller istället, vilket Jensa också hellre gjorde 😛  Men både jag, lillasyster och mamma sjöng med i mikrofonen och min pappa i blå jacka syns ofta i bild men håller sig låååångt från micken 😉 Det är avsnitt 2 man kan se oss i om man blir nyfiken på hur det såg ut.

När jag kikade på klippet påmindes jag om när vi var med i Körslaget med Laxå kören. Hittade inget klipp därifrån men när vi gästade bingolotto såg vi ut och lät såhär: (jag är hon med den galet korta klänningen, haha!)

Helt sjukt att det snart är tio år sedan!

Har ni hört Andy Warhols citat; in the future everyone will be famous for fifteen minutes? Kanske har Mira nyttjat sina första 1-2 minuter av detta kändisskap nu då 😛

Med kärlek

Majja (som rullar iväg för kvällens yogaklasser och ser fram emot att gömma sig från gräs-pollenet i den svala källarlokalen!)

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons