Majja Lund
Yoga World

Hoppas ni har hunnit och velat testa första delen av Core Explore upplägget. Om ni har feedback tar jag mer än gärna emot det i kommentarsfältet här på bloggen. Här kommer del 2. Liknande övningar, fortfarande fokus på att utforska och uppleva kroppen med extra fokus på stabiliteten, kärnan, grunden. Men ändå lite mer tryck i att stärka upp också.

Nothing lasting can be built on a shaky foundation. Och något vi vill ska vara varaktigt är väl en funktionell och stabil kropp? Det här är väl-investerade minuter, trust me.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3vDzKiKZm_U&w=560&h=315]

 

med kärlek,

Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.