Majja Lund
Yoga World
IntentionerVardagsYoga

Att känna sig grundad.

Mitt första inlägg den här veckan var fysiska övningar och del 2 kommer lördag ?. Att känna sig fysiskt stabil och grundad är för många till hjälp för att känna detsamma mentalt.

Något annat som hjälper mig att ” känna mig” grundad på ett mer mentalt plan är när jag känner mig “sann”. Där ligger så mycket trygghet. Okej, vad innebär det då? Ett citat av Mahatma Gandhi förklarar det väl, tycker jag.

gandhi

Det vill säga dina TANKAR uttalas med hjälp av ORD och omsätts i HANDLINGAR. Du säger det du tänker och menar och du agerar efter detta. Svårare än så behöver det egentligen inte vara, eller hur? Känns som att man på så vis blir både tydlig/grundad/stabil för sig själv och andra eller hur?

 

med kärlek,

Majja

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.