Majja Lund
Yoga World
VardagsYoga

Core Explore del 1

Andra veckans tema är Core och jag kommer ge er två videos med, vad jag kallar, en yoga-hybrid. Det vill säga jag har bakat in lite pilates och funktionell träning ihop med yogan och vi använder yogamattan, kanske, på ett lite annat vis än vi vanligen gör. 😛

Vi gjorde klassen i sin helhet här på hemmaplan under hösten och även på Allt för hälsan – mässan i November. Efter klassen på mässan var det flera deltagare som undrade vart de kunde få tag i klassen och övningarna (såklart LJUV musik i en instruktörs öron) och därför tänkte jag att jag passar på att filma övningarna så att de finns tillgängliga här. Hoppas ni tycker att de är lika kul som jag 😀

 

Enjoy. Och kom ihåg, intentionen är EXPLORE. Att utforska. Inte att göra perfekt på första försöket, att värdera om man har en kass eller sjukt bra core, eller varken att jämföra med preggo-fröken på filmen eller med hur övningarna var för dig dagen innan. Utan att med så öppet och nyfiket sinne som möjligt utforska och upptäcka hur det står till med stabiliteten i kroppen i nuet.

När det gäller stabilitet i kropp och sinne är det som att det vissa dagar blåser storm och andra är helt vindstilla, eller hur?

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CadKpS7JLIA&w=560&h=315]

 

med kärlek,

Majja

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.